ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم طرح ساماندهی حوزه‌های انتخابیه مجلس در شورای نگهبان تایید شد اعلام ۶ گروه اتباع افغانستانی که می‌توانند در ایران بمانند/ شرایط ادامه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان اتباع ابول کورکور، شرور معروف ایذه، در درگیری مسلحانه کشته شد انهدام دو تیم تروریستی ۹ نفره در سیستان و بلوچستان وزیر دفاع: باید به سرعت نیروی دریایی خود را گسترش دهیم پزشکیان: وحدت حرف اول و آخر را می‌زند/نباید در برابر تهدید دشمن جاخالی کنیم رهبر انقلاب در دیدار کارگزاران نظام: اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست ۱۰۰ هزار تبعه خارجی غیرمجاز از البرز طرد شده‌اند شهادت افسر پلیس آگاهی در سیستان و بلوچستان الحاق دو فروند ناوچه ۵۰ پایی به نیروی دریایی ارتش پیام فرمانده کل سپاه در پی شهادت رزمنده رشید و سرافراز «مصطفی عبداللهی» علم‌الهدی: به عنوان یک جامعه دین‌مدار، چطور می‌توانیم با دشمن خدا دست دهیم؟

واکنش جهانگیری به اولین مناظره انتخاباتی

معاون اول رییس جمهوی نخستین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را هم در برنامه‌ریزی و هم اجرا عجیب خواند و نوشت: اگر فهم مسائل واقعی کشور و راه حل های به دور از شعار و تبلیغات سیاسی مد نظر باشد باید صدا و سیما امکان پاسخگویی وزرا و اظهارات نخبگان و کارشناسان مطلع را فراهم کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 07
کد خبر: ۹۰۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  اسحاق جهانگیری امروز دوشنبه در رشته توییتی با اشاره به نخستین مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نوشت: اولین مناظره نامزدان ریاست جمهوری را دیدم،هم برنامه‌ریزی و هم اجرا عجیب بود.هفت نامزد ریاست جمهوری درباره مسائل اقتصادی کشور مورد پرسش قرار گرفتند بدون آنکه هیچ سوالی درباره تحریم‌های ظالمانه و آثار آن بر اقتصاد و نیز بحران کرونا و پیامدهای آن بر اشتغال و معیشت مردم مطرح شود.

 

وی اضافه کرد: هیچ نامزدی به این مسئله نپرداخت و پنج نامزد همسو نیز یک صدا، خرابی همه اوضاع را تنها به این دولت ارجاع دادند. آنها نگفتند مقصر ارجاع پرونده هسته‌ای کشور به شورای امنیت سازمان ملل تحت مدیریت آمریکا در سال ١٣٨٥ چه تیمی و چه جریانی بود و چه هزینه های سنگینی بر کشور تحمیل کرد.

 

معاون اول رییس جمهوری یادآورشد: آنها نگفتند دولت اول روحانی چگونه توانست ایران را از ذیل فصل هفتم شورای امنیت خارج و تحریم ها را رفع کند و برجام، ثبات اقتصادی، دستیابی به نرخ تورم تک رقمی و رشد اقتصادی ١٢ درصدی در سال ٩٥ سبب شد تا دولت دوم روحانی با رای ٢٤ میلیونی مردم تشکیل شود.

 

جهانگیری ادامه داد: آنها نگفتند با خروج ترامپ از برجام در سال ٩٧ و وضع سنگین ترین تحریم ها و راه‌اندازی جنگ اقتصادی بی سابقه در طول سه سال اخیر، مردم با چه تنگناهای اقتصادی شدیدی مواجه شدند.

 

وی افزود: آنها نگفتند که در این مدت چه جریانی نگذاشت راه‌های خروج کشور از تحریم‌ها و بازشدن درهای اقتصاد که نتیجه مستقیم آن کاهش رنج ها و نگرانی های مردم بود به فرجام برسد. آنها احتمالا باید بدانند که اداره اقتصاد کشور در تحریم و بدون تحریم سیاستها و اولویت‌های متفاوتی دارد.

 

معاون اول رییس جمهوری خاطرنشان کرد: اگر فهم مسائل واقعی کشور و راه حل های به دور از شعار و تبلیغات سیاسی مد نظر باشد باید صدا و سیما امکان پاسخگویی وزراء و اظهارات نخبگان و کارشناسان مطلع را فراهم کند. تنها با گروه خود به قاضی رفتن خود را راضی کردن است./ایرنا

ارسال نظر